Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.évad

2010.06.18

1., Holocron Heist Holokronhajsza
Tanulság: Ha megtanultad a leckét, megérdemelted a tanulságot.
Obi-Wan, Anakin és Ahsoka hősiesen küzdenek a Felucia bolygóért, ám hiába. Nem bírnak a droidokkal, így Plo Koon segítségével kénytelenek visszavonulni. Ahsoka azonban nem látja át a helyzetet, megtagadja a visszavonulási parancsot, csak nagy nehézségek árán tudják kimenteni. A Jedi Tanács visszahívja a Coruscantra, ahol Ahsoka Tanot, a Felucian történt engedetlensége miatt a Jedi Archívum védelmére osztják be. Eközben Darth Sidious felbéreli a hírhedt duros fejvadászt, Cad Bane-t, hogy törjön be a Jedi Templomba és lopjon el egy holokront, egy holografikus informácókat tároló eszközt, amiket csak a Jedik tudnak kezelni.

 

2., Cargo of Doom Végzetes szállítmány
Tanulság: Az elbizakodottság az óvatlanság legveszélyesebb formája.
Cad Bane elfogta a rodiai Bolla Ropal Jedi lovagot, így megszerezte a kyber memóriakristályt, mely a Galaxis összes Erőérzékeny gyermekének a nevét tartalmazza. Egy szeparatista hadihajón menekül az üldözői elől. Közben megpróbálja rávenni Ropalt, hogy felnyissa a holokront, és azt egyesítve a kristállyal, megszerezze az adatokat, a Jedi-mester azonban belehal. Anakin és Ahsoka pedig egy klón különítménnyel már útban vannak, hogy elfogják. Az akció közben Anakin rájön, hogy Bane végig egy lépéssel előttük járt. A holokront csak egy Jedi nyithatja ki, és Bane-nek mindegy, ki ez a Jedi ...

 

 

3., Children of the Force Az Erő gyermekei
Tanulság: Az első lépés egy hiba kijavítása felé: a türelem.
Cad Bane csellel kijutott a felrobbanó csillaghajóról, majd sikeresen kicsúszik Anakinék karmai közül is. A holokron és a kyber adatkristály segítségével elkezdi felkutatni és Sidious számára elrabolni az azonosított Erőérzékeny gyermekeket. Eközben Yoda, Anakin, Obi-Wan és Windu meditálással rájönnek, mely gyerekeket akarja Bane elrabolni. Obi-Wan a Rodiára siet, míg Anakin és Ahsoka a Naboon próbálja meg csapdába csalni a fejvadászt, hogy aztán megtudják, hová rejtette a holokront és az elrabolt gyerekeket

 

 

4., Senate Spy A Szenátus kémje
Tanulság: Az igaz szívben nem szabad kételkedni
Anakin végre hazatér a frontról és együtt lehet feleségével, Amidalával. A szenátornőt azonban a Jedi Tanács próbálja beszervezni, hogy leleplezze az árulónak vélt Rush Clovist, az Intergalaktikus Bankár-Klán szenátorát. Clovis és Amidala régen közeli kapcsolatban álltak, ezért ő a tökéletes választott, de elutasította a feladatot. Ezért a Tanács Anakint küldi, hogy győzze meg Padmét: vállalja az életveszélyes küldetést. Anakinnek persze magának sem tetszik nagyon az ötlet: Padmé és régi szerelme újra találkoznak - ugyan mi jó sülhet ki ebből?

 

 

5., Landing at Point Rain Randevú a Pokolban
Tanulság: Ha nem hiszel magadban, más sem fog.
Anakin, Ahsoka, Obi-Wan és Ki-Adi-Mundi megpróbálnak leszállni a Geonosison, hogy elpusztítsanak egy szeparatista droid gyárat. Nem lesz könnyű dolguk, mert a geonosisiak kiváló katonák.

 

 

6., Weapons Factory A fegyvergyár
Tanulság: A bizalomnál nincs értékesebb ajándék.
A kisebbik Poggle geonosisi szeparatista parancsnok elkeseredetten védekezik, és beveti az új szupertankokat. Ezeket nagyon erős energiapajzs védi, sugárfegyverrel vagy robbantással lehetetlen elpusztítani. Anakin és Luminara csapataikkal magukra vonják a szepartisták tüzét, miközben padawanjaik, Ahsoka és Barriss azon vannak, hogy belülről pusztítsák el a droidgyárat. Bejutni meglehetősen könnyű egy Jedinek, azonban bent egy taktikai droid várja őket, aki megakadályozza a robbantást. Az egyetlen megoldás marad, hogy egy szupertankkal szétlövik a főreaktort, így azonban biztos, hogy nem jutnak ki élve időben a gyárból. A két padawan vállalja a biztos pusztulást.

 

 

7., Legacy of Terror Rémuralom
Tanulság: Néha nehezebb elfogadni a segítséget, mint felajánlani.
Luminarának nyoma veszik a Geonosison. Obi-Wan és Anakin indulnak a keresésére néhány klónnal. Keresés közben a Jedik és a klónok élőhalottakkal kerülnek összetűzésbe, akiket a Geonosis vénséges-vén anya-királynőjének akarata irányít.

 

 

8., Brain Invaders Az élősködők
Miután a geonosisi agyférgek feljutnak arra a hajóra, melyen Ahsoka és Barriss utazik, a két padawanra hárul a feladat, hogy megmentsék a galaxist a halálos fenyegetéstől